Virtuele creditcards: wat zijn dat? En wanneer, hoe en waarom ze te gebruiken.

Dit bericht bevat verwijzingen naar producten van een of meer van onze adverteerders. We kunnen een vergoeding ontvangen als u op links naar die producten klikt. Op de aanbiedingen op deze pagina zijn voorwaarden van toepassing. Bezoek deze pagina voor een uitleg van ons advertentiebeleid. amex aanvragen op 123creditcardvergelijk.nl is makkelijk.


 

Als u online iets koopt, vraagt ​​u zich misschien af ​​of uw creditcardgegevens veilig zijn. Immers, zelfs als de handelaar betrouwbaar is, kan een hacker creditcardinformatie stelen die door de handelaar is verzameld. En hoewel de meeste creditcards geen enkele aansprakelijkheidsbescherming bieden, is het nog steeds een gedoe om een ​​kaartnummer te annuleren en opnieuw te beginnen met een nieuw nummer. Mastercard aanvragen kan online.

 

Maar het gebruik van virtuele creditcards voor online aankopen kan uw creditcardgegevens veilig houden. Dus vandaag bespreek ik alles wat u moet weten over virtuele creditcards.

 

Ontvang het laatste punten, mijlen en reisnieuws door u aan te melden voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van TPG.

 

 

Wat is een virtuele creditcard?

Met een virtuele creditcard kunt u online winkelen zonder uw werkelijke creditcardnummer aan handelaren te geven. In plaats daarvan geeft u de verkoper een virtueel creditcardnummer op dat aan uw creditcardaccount is gekoppeld.

 

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom dit ertoe doet. Als een virtueel nummer wordt gebruikt voor een aankoop en vervolgens wordt gestolen of gecompromitteerd, kunt u het virtuele kaartnummer annuleren. Dus door een virtueel nummer te gebruiken, verkleint u de kans dat iemand uw werkelijke kaartnummer steelt. U wilt voorkomen dat u uw werkelijke creditcardnummer in gevaar brengt, want dan moet u een nieuw rekeningnummer krijgen en een nieuwe fysieke kaart ontvangen.